Trappegelænder opsættes for private og erhverv

Hjortgaard Smede & Montage ApS designer, fremstiller og monterer enhver form for trappegelænder, og vi udfører gelændere for private, virksomheder og til nybyggerier. Vi kan reparere eller udskifte et nuværende trappegelænder, ligesom vi kan ændre på det. Det kan være, at du ønsker et nyt design eller at du ønsker en tilpasning.

Trappe med repos i Ørestaden

Du kan få gelænderet i traditionelt- eller unikt design

Umiddelbart er et trappegelænder en praktisk ting, som hjælper dig med at holde balancen og forhindrer dig i at falde ned, men det er også en væsentlig del af designet af en trappe.

Vi kan for eksempel tilbyde at lave et traditionelt eller et helt unikt gelænder til trappen efter dit eget design. Det er også muligt at kombinere et stålgelænder med andre materialer som for eksempel træ, hvis du ikke ønsker en håndliste i stål eller plastik.​

Vi vejleder om regler og gelænderdesign

Vi kommer gerne ud for at rådgive og vejlede vedrørende de forskellige muligheder omkring design og type, herunder om de særlige krav, der er omkring gelændere.

Det skal blandt andet have en bestemt højde, og der skal være en bestemt minimumsafstand mellem sceptrene i gelænderet. Desuden kan der være nogle praktiske og æstetiske forhold, som du bør tage i betragtning.​

Agorahaverne (Slagelse)

Få en pris på trappegelænder

Lad os drøfte hvordan vi sammen løser din opgave omkring trappegelænder bedst muligt.

Over 20 års erfaring

Certificeret specialist i stålkonstruktioner

Du er dækket af Håndværker garanti